WEKO3
アイテム
グルテンフリー米粉パンの膨化に対する米粉のふるいと塩麹の添加の影響
https://kinjo.repo.nii.ac.jp/records/1324
https://kinjo.repo.nii.ac.jp/records/1324ab042ce4-2f12-4e50-aa80-87b80ef85f6d
| 名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
|---|---|---|
|
|
| Item type | 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1) | |||||
|---|---|---|---|---|---|---|
| 公開日 | 2022-07-19 | |||||
| タイトル | ||||||
| タイトル | グルテンフリー米粉パンの膨化に対する米粉のふるいと塩麹の添加の影響 | |||||
| 言語 | ja | |||||
| タイトル | ||||||
| タイトル | Effect of rice flour sieve and salt koji on swelling for gluten-free rice flour bread | |||||
| 言語 | en | |||||
| 言語 | ||||||
| 言語 | jpn | |||||
| 資源タイプ | ||||||
| 資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||
| 資源タイプ | departmental bulletin paper | |||||
| 著者 |
清水, 彩子
× 清水, 彩子× 大島, 志織× 堀西, 恵理子× 上島, 寛之× 北森, 一哉× 丸山, 智美× 青山, 楓 |
|||||
| bibliographic_information |
ja : 金城学院大学論集. 自然科学編 en : Treatises and Studies by the Faculty of Kinjo Gakuin University. Studies in Natural Sciences 巻 18, 号 2, p. 10-14, 発行日 2022-03-31 |
|||||
| 出版者 | ||||||
| 出版者 | 金城学院大学 | |||||
| 言語 | ja | |||||
| item_10002_source_id_9 | ||||||
| 収録物識別子タイプ | PISSN | |||||
| 収録物識別子 | 18800378 | |||||