ログイン
言語:

WEKO3

  • トップ
  • ランキング
To
lat lon distance
To

Field does not validate



インデックスリンク

インデックスツリー

メールアドレスを入力してください。

WEKO

One fine body…

WEKO

One fine body…

アイテム

  1. 紀要論集
  1. 紀要論集
  2. 金城学院大学論集(自然科学編)
  1. 紀要論集
  2. 金城学院大学論集(自然科学編)
  3. 18巻2号

グルテンフリー米粉パンの膨化に対する米粉のふるいと塩麹の添加の影響

https://kinjo.repo.nii.ac.jp/records/1324
https://kinjo.repo.nii.ac.jp/records/1324
ab042ce4-2f12-4e50-aa80-87b80ef85f6d
名前 / ファイル ライセンス アクション
03_Ayako 本文 (1.0 MB)
license.icon
Item type 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1)
公開日 2022-07-19
タイトル
タイトル グルテンフリー米粉パンの膨化に対する米粉のふるいと塩麹の添加の影響
言語 ja
タイトル
タイトル Effect of rice flour sieve and salt koji on swelling for gluten-free rice flour bread
言語 en
言語
言語 jpn
資源タイプ
資源タイプ識別子 http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
資源タイプ departmental bulletin paper
著者 清水, 彩子

× 清水, 彩子

WEKO 1565

ja 清水, 彩子

en SHIMIZU, Ayako

Search repository
大島, 志織

× 大島, 志織

WEKO 2157

ja 大島, 志織

en OSHIMA, Shiori

Search repository
堀西, 恵理子

× 堀西, 恵理子

WEKO 1163

ja 堀西, 恵理子

en HORINISHI, Eriko

Search repository
上島, 寛之

× 上島, 寛之

WEKO 1857

ja 上島, 寛之

en KAMISHIMA, Hiroyuki

Search repository
北森, 一哉

× 北森, 一哉

WEKO 1167
CiNii ID 9000006655997

ja 北森, 一哉

en KITAMORI, Kazuya

Search repository
丸山, 智美

× 丸山, 智美

WEKO 1610
CiNii ID 9000006669575

ja 丸山, 智美

en MARUYAMA, Satomi

Search repository
青山, 楓

× 青山, 楓

WEKO 2158

ja 青山, 楓

en AOYAMA, Kaede

Search repository
bibliographic_information ja : 金城学院大学論集. 自然科学編
en : Treatises and Studies by the Faculty of Kinjo Gakuin University. Studies in Natural Sciences

巻 18, 号 2, p. 10-14, 発行日 2022-03-31
出版者
出版者 金城学院大学
言語 ja
item_10002_source_id_9
収録物識別子タイプ PISSN
収録物識別子 18800378
戻る
0
views
See details
Views

Versions

Ver.1 2023-06-20 13:16:44.369258
Show All versions

Share

Mendeley Twitter Facebook Print Addthis

Cite as

エクスポート

OAI-PMH
  • OAI-PMH JPCOAR 2.0
  • OAI-PMH JPCOAR 1.0
  • OAI-PMH DublinCore
  • OAI-PMH DDI
Other Formats
  • JSON
  • BIBTEX

Confirm


Powered by WEKO3


Powered by WEKO3