WEKO3
アイテム / 生果物メニューを提供する飲食店厨房の作業動線の課題 : 衛生管理の視点から / 02_shimizu
02_shimizu
ファイル | ライセンス |
---|---|
02_shimizu.pdf (1.4 MB) sha256 138ef78cdcbf487a92636a5b7690e0566db19d54989b7ec8180a0661525f5137 |
Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported (CC BY-NC-ND 3.0) |
公開日 | 2022-11-25 | |||||
---|---|---|---|---|---|---|
ファイル名 | 02_shimizu.pdf | |||||
本文URL | https://kinjo.repo.nii.ac.jp/record/1335/files/02_shimizu.pdf | |||||
ラベル | 本文 | |||||
フォーマット | application/pdf | |||||
サイズ | 1.4 MB |
Version | Date Modified | Object File Name | File Size | File Hash Value | Contributor Name | Show/Hide |
---|