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塩麹を添加した米粉パンの味と食感の評価
https://kinjo.repo.nii.ac.jp/records/1323
https://kinjo.repo.nii.ac.jp/records/1323c4b19beb-8320-4f50-b19d-59da0090c8a9
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
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Item type | 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1) | |||||
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公開日 | 2022-07-19 | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | 塩麹を添加した米粉パンの味と食感の評価 | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | Evaluation of the taste and texture of the rice flour bread with the addition of salt koji | |||||
言語 | en | |||||
言語 | ||||||
言語 | jpn | |||||
資源タイプ | ||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||
資源タイプ | departmental bulletin paper | |||||
著者別名 |
OSHIMA, Shiori
× OSHIMA, Shiori× Shimizu, Ayako× Horinishi, Eriko× Kamishima, Hiroyuki× Kitamori, Kazuya× Maruyama, Satomi× AOYAMA, Kaede |
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著者 |
大島, 志織
× 大島, 志織× 清水, 彩子× 堀西, 恵理子× 上島, 寛之× 北森, 一哉× 丸山, 智美× 青山, 楓 |
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書誌情報 |
金城学院大学論集. 自然科学編 en : Treatises and Studies by the Faculty of Kinjo Gakuin University. Studies in Natural Sciences 巻 18, 号 2, p. 5-9, 発行日 2022-03-31 |
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出版者 | ||||||
出版者 | 金城学院大学 | |||||
ISSN | ||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||
収録物識別子 | 18800378 |