ログイン
言語:

WEKO3

  • トップ
  • ランキング
To
lat lon distance
To

Field does not validate



インデックスリンク

インデックスツリー

メールアドレスを入力してください。

WEKO

One fine body…

WEKO

One fine body…

アイテム

  1. 紀要論集
  2. 金城学院大学論集(自然科学編)
  3. 13巻2号

Association between changes in Taste Thresholds and Cooking and Eating Experience of Japanese Cuisine

https://kinjo.repo.nii.ac.jp/records/914
https://kinjo.repo.nii.ac.jp/records/914
0df96069-4ffc-4089-b53c-9bbb9c8039f4
名前 / ファイル ライセンス アクション
asumi 本文 (363.6 kB)
license.icon
Item type 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1)
公開日 2017-07-14
タイトル
タイトル Association between changes in Taste Thresholds and Cooking and Eating Experience of Japanese Cuisine
言語
言語 eng
資源タイプ
資源タイプ識別子 http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
資源タイプ departmental bulletin paper
著者別名 Yoshida, Asumi

× Yoshida, Asumi

WEKO 1701

Yoshida, Asumi

Search repository
Hashimoto, Sayuki

× Hashimoto, Sayuki

WEKO 1776

Hashimoto, Sayuki

Search repository
Shimizu, Ayako

× Shimizu, Ayako

WEKO 1567

Shimizu, Ayako

Search repository
著者 吉田, 明日美

× 吉田, 明日美

WEKO 1700

吉田, 明日美

Search repository
橋本, 沙幸

× 橋本, 沙幸

WEKO 1775

橋本, 沙幸

Search repository
清水, 彩子

× 清水, 彩子

WEKO 1565

清水, 彩子

Search repository
書誌情報 金城学院大学論集. 自然科学編
en : Treatises and Studies by the Faculty of Kinjo Gakuin University. Studies in Natural Sciences

巻 13, 号 2, p. 24-29, 発行日 2017-03-31
出版者
出版者 金城学院大学
ISSN
収録物識別子タイプ ISSN
収録物識別子 18800378
戻る
0
views
See details
Views

Versions

Ver.1 2023-06-20 13:23:54.603522
Show All versions

Share

Mendeley Twitter Facebook Print Addthis

Cite as

エクスポート

OAI-PMH
  • OAI-PMH JPCOAR 2.0
  • OAI-PMH JPCOAR 1.0
  • OAI-PMH DublinCore
  • OAI-PMH DDI
Other Formats
  • JSON
  • BIBTEX

Confirm


Powered by WEKO3


Powered by WEKO3