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給食経営管理実習室のレイアウト変更と実習の安全性向上との関連 : 学生による評価の分析
https://kinjo.repo.nii.ac.jp/records/774
https://kinjo.repo.nii.ac.jp/records/7742f0cab61-3d4f-403a-82ea-e1e00a19af48
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
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Item type | 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1) | |||||
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公開日 | 2015-12-17 | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | 給食経営管理実習室のレイアウト変更と実習の安全性向上との関連 : 学生による評価の分析 | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | An Association between Safety Improvement During the Food Service Management Practice and Rearrangement of Layout of Equipment in the Practical Room : A Consideration Based on Analyses of Evaluations by Undergraduate Students | |||||
言語 | en | |||||
言語 | ||||||
言語 | jpn | |||||
資源タイプ | ||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||
資源タイプ | departmental bulletin paper | |||||
著者別名 |
Yoshida, Asumi
× Yoshida, Asumi× Horinishi, Eriko× Asano(Shirasaki), Tomomi× Hashimoto, Sayuki× Kokubo, Yuki× Tamada, Hazuki× Maruyama, Satomi |
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著者 |
吉田, 明日美
× 吉田, 明日美× 堀西, 恵理子× 浅野(白崎), 友美× 橋本, 沙幸× 小久保, 友貴× 玉田, 葉月× 丸山, 智美 |
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書誌情報 |
金城学院大学論集. 自然科学編 en : Treatises and Studies by the Faculty of Kinjo Gakuin University. Studies in Natural Sciences 巻 12, 号 1, p. 17-24, 発行日 2015-09-30 |
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出版者 | ||||||
出版者 | 金城学院大学 | |||||
ISSN | ||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||
収録物識別子 | 18800378 |