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  1. 紀要論集
  2. 金城学院大学消費生活科学研究所紀要
  3. 18巻1号

栄養素を考慮した献立管理システムを用いて作成した献立のレシピバランスの評価 : ユーザからのフィードバックを考慮した献立表推薦システムの場合

https://kinjo.repo.nii.ac.jp/records/1158
https://kinjo.repo.nii.ac.jp/records/1158
c4400789-97a4-459f-a522-6495d1e907d2
名前 / ファイル ライセンス アクション
02_maruyama.pdf 本文 (2.3 MB)
license.icon
Item type 会議発表論文 / Conference Paper(1)
公開日 2020-11-30
タイトル
タイトル 栄養素を考慮した献立管理システムを用いて作成した献立のレシピバランスの評価 : ユーザからのフィードバックを考慮した献立表推薦システムの場合
タイトル
タイトル Evaluation of the recipe balace of a menu-list made by a menu managemant system : a menu-list recommendation system providing feedback from users
言語 en
言語
言語 jpn
資源タイプ
資源タイプ識別子 http://purl.org/coar/resource_type/c_5794
資源タイプ conference paper
著者 丸山, 智美

× 丸山, 智美

WEKO 1610
CiNii ID 9000006669575

丸山, 智美

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西川, 智佳

× 西川, 智佳

WEKO 1548

西川, 智佳

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伊藤, 孝行

× 伊藤, 孝行

WEKO 1550
CiNii ID 1000050333555

伊藤, 孝行

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永井, 明彦

× 永井, 明彦

WEKO 1549
CiNii ID 9000018863177

永井, 明彦

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著者別名 Maruyama, Satomi

× Maruyama, Satomi

WEKO 1610
CiNii ID 9000006669575

Maruyama, Satomi

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Nishikawa, Chika

× Nishikawa, Chika

WEKO 1551

Nishikawa, Chika

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ITO, Takayuki

× ITO, Takayuki

WEKO 1550
CiNii ID 1000050333555

ITO, Takayuki

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NAGAI, Akihiko

× NAGAI, Akihiko

WEKO 1549
CiNii ID 9000018863177

NAGAI, Akihiko

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抄録
内容記述タイプ Abstract
内容記述 Japanese are increasingly searching for recipes online when they cook. At many recipe site, users can search for and contribute recipes. However, such recipe sites often fail to provide detailed nutritional information. In this study, registered dietitians evaluated the results of a score used by a cooking group. the score involved the number of recipes used, within one week, of grain dishes, main dishes (fish and meat), side dishes(vegetables), fruits, milk and others (juice and sweets). The score of grain dishes, main dishes, side dishes, fruits and milk was lower than the ideal score provided by the Japanese Food Guide Spinning Top. These results indicate that it is necessary to improve the selection of meals by a menu management system.
書誌情報 金城学院大学消費生活科学研究所紀要
en : Insutitute of Life and Counsumer Sciences, Kinjo Gakuin University

巻 18, 号 1, p. 15-20, 発行日 2014-03-31
出版者
出版者 金城学院大学消費生活科学研究所
ISSN
収録物識別子タイプ ISSN
収録物識別子 13434020
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Ver.1 2023-06-20 13:19:00.174632
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